Vlagheader2_2

Aanhangwagen keuring

Goed onderhoud verlengt de levensduur van een aanhangwagen en bevordert de verkeersveiligheid. Een defect aan uw aanhangwagen kunt u natuurlijk niet gebruiken wanneer u bijvoorbeeld op weg bent voor uw werk of hobby. Het wordt aanbevolen om jaarlijks een BOVAG onderhoudsbeurt uit te voeren, zodat u de zekerheid heeft dat uw aanhangwagen in goede conditie is. 

BOVAG ONDERHOUDSBEURT

Tijdens een BOVAG Onderhoudsbeurt controleert een gecertificeerde keurmeester jouw aanhangwagen op meer dan vijftig punten. Bovendien worden de remmen schoongemaakt en afgesteld, de oplooprem en alle draaiende delen gesmeerd en de bandenspanning, verlichting en vloer gecheckt.

DE MEERWAARDE VAN DE BOVAG-VAKMAN

Ook voor andere reparaties kun je natuurlijk terecht bij een BOVAG-bedrijf. Je krijgt standaard drie maanden garantie op reparaties. En je hebt zekerheid over het vakmanschap. Een BOVAG-vakman laat zich regelmatig bijscholen bij de fabrikant of BOVAG, dus de kennis is altijd up-to-date.

WAAROM VAKGARAGE TER MAAT?

Door onze kennis en expertise kunnen we u helpen bij het onderhoud. Maak een online afspraak of neem contact met ons op en we helpen u graag.

 

Aanhangwagen certificaat VG ter Maat 1320x1875